Sastojci:
3 kg telećih rebra s kosti
sol
papar
mljevena crvena paprika
4 režnja češnjaka
3-4 mrkve
2 kg krumpira
ljubičasti luk
1 žuti luk
ulje
Za tijesto:
600 g glatkog brašna
prstohvat soli
malo ulja
mala žlica octa
mlaka voda
Za nadjev:
oko 1 kg sira
3 jaja
sol
vrhnje
šećer
mast
Soparnik je autohtono hrvatsko jelo koje se još u doba Turaka spremalo na prostorima Poljičke Republike. Radi se o jednostavnom jelu s nadjevom od blitve, mladog luka i peršina između dva tanka jednostavna tijesta, a začinjeno...
Desertna pizza dokaz je da se ukusne slastice mogu ispeći i u formi pizze. Osim što je ova slatka pizza stvarno ukusna, priprema joj je poprilično brza i laka. Ako ste se zaželjeli nečeg slatkog, a spremili bi nešto na brzinu,...
Desertna pizza dokaz je da se ukusne slastice mogu ispeći i u formi pizze. Osim što je ova slatka pizza stvarno ukusna, priprema joj je poprilično brza i laka. Ako ste se zaželjeli nečeg slatkog, a spremili bi nešto na...
Focaccia s mozzarellom i cherry rajčicama vrlo je ukusno jelo koje se lako i brzo sprema. Možete ju poslužiti kao glavno jelo, kao zamjena za kruh ili kao snack. Iako je najukusnija vruća iz pećnice, ukusna je i hladna. ...
Focaccia s mozzarellom i cherry rajčicama vrlo je ukusno jelo koje se lako i brzo sprema. Možete ju poslužiti kao glavno jelo, kao zamjena za kruh ili kao snack. Iako je najukusnija vruća iz pećnice, ukusna je i hladna....
Focaccia s mozzarellom i cherry rajčicama vrlo je ukusno jelo koje se lako i brzo sprema. Možete ju poslužiti kao glavno jelo, kao zamjena za kruh ili kao snack. Iako je najukusnija vruća iz pećnice, ukusna je i hladna....
Pizza Zagorje je pizza s nadjevom karakterističnim za Hrvatsko zagorje . Nakon dugog razmišljanja i smišljanja koje to namirnice upotrijebiti a da bi se moglo reći da je ova pizza baš iz Zagorja, odgovor smo pronašli u...
Pizza Zagorje je pizza s nadjevom karakterističnim za Hrvatsko zagorje . Nakon dugog razmišljanja i smišljanja koje to namirnice upotrijebiti a da bi se moglo reći da je ova pizza baš iz Zagorja, odgovor smo pronašli u...